Gruppetto Országúti Kerékpáros Klub

Tagok

Budapest Üllő Maglód Kistarcsa Gödöllő Budakalász Szentendre Nagymaros Érd Tárnok Etyek Oroszlány Gárdony Székesfehérvár Siófok Tét Gyirmót Győr Sopron Sárvár Zalaegerszeg Gutorfölde Mohács Pécs Soltvadkert Nagyszentmiklós Szeged Csongrád Cegléd Miskolc Dunakeszi Kaposvár Biatorbágy Budaörs I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület

thpt


Egyesületi tag
Város: Budapest
Kerület: XI.
Honlap
Rendezvény: TT, túra
Tempó: 22-25

Bemutatkozás:
Jó pár éve tekerek országszerte, csomagosan, túraszerűen, csapatostul és egyedül egyaránt. Két járművet is koptatok: egy Schwinn-Csepel montit és egy Peugeot outit. Az előbbit általában némi terepezésre, de leginkább csomagos nagytúrázásra hasznosítom, míg outimat inkább az egy napos, de hosszabb túrákra (ilyenek elsősorban a teljesítménytúrák, a TT-k).
Évi 8000-10000km-t szoktam tekerni. Nem vagyok gyors, de nagyon lassú sem (bár ez inkább viszonyítási alap kérdése...), ennek ellenére szoktam „nagypapa” tempót is menni, ha olyanom van, s ez sem zavar. Ha valamilyen új helyen járok, akkor biztos nálam van a fotoaparátom, hogy megörökítsem a tájat, az épített örökséget, vagy egyszerűen barátaimról, túratársaimról, kerekes haverokról készítek képeket (honlapomon megtalálhatóak a túra után).
Imádom a csomagos túrákat, azaz a "cipeld a házad" mozgalmakat. Ilyen túrák keretében jártam be az országot, tekertem körbe kicsi országunkat.
Ha meg akarsz keresni a Gruppetto csapatában, akkor keresd az egyik legszélesebb termetű emberkét...
(Ha nem jelenik meg a kép nyomd meg a szöveget.) Ez a térkép a 2008-as évig bejárt települések mennyiségét (azaz az országjárás mértékét) mutatja. 2008 decemberéig az ország 50,26%-át jártam be, mely 1803 települést jelent az általam ismert 3587 településből. (Bővebben a honlapomon olvashatsz erről.) 2009-es év célja újabb megye teljes bejárása.

2006-ban készült kép, mely a Balaton-felvidék (egyik kedvenc tekerési helyem) legszebb romjánál készült, a Szent Balázs templomromnál.

2007-ben készült kép Klastrompusztán a szépen kitakarított pálos romoknál.

Beszámolók
Eredmények
Képtárak

TagoknakPartnereink